Startpagina

KWALITEX SERRES EN VERANDA'S

Uw producent en leverancier van hoogwaardige aluminium serres en aluminium en houten terrasoverkappingen. Inmiddels opereren wij ruim 10 jaar in de markt en mogen wij melden dat we een begrip zijn geworden in de regio.

Wij produceren zelf:
Aluminium veranda’s, Houten veranda’s, Diverse lichtstraten, Aluminium kozijnen en deuren, Aluminium schuifpuien en Volglas schuifwanden

Montage:
Voor het monteren van de veranda’s hebben wij een eigen, zeer ervaren, montage team.
Voor de grotere klussen zoals serres waar veel bouwkundige werkzaamheden verricht moeten worden
werken wij samen met bouwbedrijf Jaaltink & Sessink die een zeer goede naam hebben in de omgeving en 100% vakwerk leveren.
Een gezamenlijk project van Kwalitex en bouwbedrijf Jaaltink & Sessink is het plaatsen van een traditionele veranda met een aluminium lichtstraat type schilddak, die in de showroom van Kwalitex Serres en Veranda’s te bezichtigen is.

Onze visie is:
Als u iets doet, doe het dan goed. Hiermee omschrijven we gelijk waar onze kwaliteiten liggen. Als bedrijf maken we het product van begin tot eind in eigen beheer. Hierdoor kunnen we altijd maatwerk leveren en ieder project is en blijft
uniek! Wij bieden dus een kwalitatief goed product met een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast staat bij ons service hoog in het vaandel!

Mocht u dus plannen hebben een veranda of serre aan te schaffen of de kozijnen te verangen in aluminium of kunststof kom dan eens, geheel vrijblijvend, een bezoekje brengen in onze showroom.
Wij hebben de koffie altijd klaar staan.